Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 40 min.
Stegetid: 8 min.
Ingredienser:
4 laksekoteletter (eller 4 stk. laksefilet)
2 spsk citronsaft
25 g smør (smeltet)
evt. 1 lille fed hvidløg (knust)
2 spsk persille (hakket)
salt og peber
Couscoussalat:
175 g couscous
4 dl vand
1 rødløg (finthakket)
3 spsk persille (hakket)
1 citron (usprøjtet, fintrevet skal og ca. 2 spsk saft)
3-4 spsk jomfruolivenolie
1 agurk (tern)
250 g cherrytomater (halve)
salt og peber
- Start med salaten: hæld couscoussen i en skål og tilsæt 4 dl koldt vand. Rør rundt og lad det trække 20 min.
- Hæld evt. overskydende vand af couscoussen og tilsæt rødløg, persille og citronskal. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
- Lad salaten trække 20 min. og vend grønsagerne i.
- Rør citronsaft sammen med smør, hvidløg, persille, salt og peber. Pensl laksen med citronsmørret og steg fisken på en varm grill, pande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).