Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe
Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!
Ingredienser
3 tykke nakkekoteletter
1 squash
300 g brune markchampignoner
ca. 16 mellemstore, smagfulde tomater
lidt god olie
Marinade:
1 citron, saften heraf
1 spsk olie
2 spsk hakket timian
2 spsk hakket mynte
salt
Tilbehør:
1 dl god mayonnaise
1 dl blandede hakke krydderurter
salt og peber
en smule dijonsennep
Sådan gør du
Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og rør marinaden sammen. Lad kødet marinere i en halv time.
Skær squashen i tern på samme størrelse som kødet, og vend både squashtern, champignoner og tomater i en smule olie. Sæt kød og grøntsager på spyd, og grill dem på en meget varm grill, ca. 2-3 minutter på hver side. Rør mayonnaisen med krydderurter, og smag til med salt og peber og evt. en smule dijonsennep.
SE OGSÅ på Gastro.dk: Sensommermad: 6 lækre retter
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter