Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2-4 grillpølser
1/2 spsk olie
400 g kogte kartofler (tern)
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
2 forårsløg (fintsnittet)
1 hårdkogt æg
purløg eller persille
Dressing:
50 g mayonnaise
3 spsk cremefraiche
eller lignende
1 tsk dijonsennep
1/2-1 spsk citronsaft
1/2 tsk worcestershiresovs
1/2 tsk sukker
salt og peber
- Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep og smag til med citronsaft, worcestershiresovs, sukker, salt og peber.
- Vend kartofler, blegselleri og forårsløg i dressingen.
- Bland hakket hårdkogt æg med fintsnittet purløg eller hakket persille og drys det over kartoffelsalaten.
- Rist pølserne på en pande med en smule olie ved svag varme ca. 10 min. og servér med kartoffelsalaten