SPONSORERET indhold
Grillede lammekoteletter med squash-tzatziki
Koteletter er nem og lækker mad til hverdag - og til fest. Her griller vi lammekoteletter og serverer dem med en skøn squash-tzatziki til. Sammen med en god græsk salat og lidt lækkert brød kan du nemt genskabe en hyggelig græsk ferieaften derhjemme - se bare her:
4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
8 enkelte lammekoteletter
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Squashtzatziki:
1 lille squash ca. 150-200 g
200 g græsk yoghurt
1 fed finthakket hvidløg
salt og peber
lidt olivenolie
Pynt: persille
Tilbehør: godt brød, salat f.eks. græsk salat og citronbåde.
Sådan laver du lammekoteletter med squash-tzatziki:
- Krydr kødet med salt og peber. Bland olivenolie og finthakket hvidløg, og pensl det på koteletterne. Grill koteletterne på trækulsgrill, eller steg dem på en pande.
- Skræl squashen. Skær den igennem, og fjern kernerne. Riv squashkødet på et råkostjern. Rør squash i yoghurten, og smag til med hvidløg, salt, peber og lidt olivenolie.
- Server squash-tzatzikien til koteletterne sammen med det foreslåede tilbehør.