SPONSORERET indhold
Geviche på skaldyr og æble
2
Ingredienser
200 g filet af hvid fisk, f.eks. torsk
300 g rejer, helst dem i skal
6 lime
½ dl olivenolie
1/2 rød chili i skiver
1 forårsløg i skiver
1 lille bundt koriander, grofthakket
1 æble, skåret i små tern
Sådan gør du
Skær fisken i mellemstore tern, og pil rejerne. Fordel i to skåle eller glas. Pres limene, og dryp olivenolie over. Lad fisken stå og trække på køl frem til servering, gerne ½ time eller mere. Bland lige inden servering med chili, forårsløg, koriander og æble. Brug evt. persille istedet for koriander, hvis du ikke bryder dig om smagen.
Tip! Brug let frossen fisk, så er det nemmere at skære ud. Fødevaremyndighederne anbefaler desuden, at fisk, som spises rå, fryses først.