SPONSORERET indhold
Frikadeller med vitaminer
4 personer
Ingredienser
1 portion grundfars
1 gulerod
1 persillerod
150 g courgette
1 forårsløg
2 spsk. salvie
1 æg
salt
2 spsk. olie
Grundfars:
1 dl couscous
1 dl bouillon
500 g hakket svine- og kalvekød
1 lille løg
1 dl letmælk
1 æg
2 spsk. hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning
Salat:
1 hjertesalat
1 krøl- eller frisésalat
10 soltørrede tomater på glas
1 bundt frisk oregano
40 g valnødder
Dressing:
1 tsk. sennep
1 fed hvidløg
½ spsk. lys eddike
3 spsk. olivenolie
- Bland farsen med groftrevet gulerod, persillerod og courgette. Hak forårsløg fint, og tilsæt det til farsen sammen med finthakket salvie, æg og salt. Rør farsen grundigt. Form frikadeller af farsen, og steg dem på en pande i olie.
- Skær salaten i mindre stykker, og bland den med soltørrede tomater, oregano og valnødder.
- Pisk dressingen sammen, og dryp det på salaten. Server frikadellerne med salat og kogte kartofler.