Ingredienser
Arbejdstid: ca. 20 min.
Stegetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet
1 lille mørbrad (ca. 450 g)
salt og peber
1 æble (i tynde både)
8-10 svesker (uden sten)
2 spsk smør
2 dl bouillon eller vand
jævning
- Befri mørbraden for sener og hinder og flæk den næsten helt igennem på langs. Drys den med salt og peber.
- Fordel æbler og svesker på mørbraden og fold kødsiderne omkring. Bind med kødsnor. Brun mørbraden på alle sider i smørret i en gryde.
- Hæld 1 dl af væden ved. Lad mørbraden snurre 10 min., vend den og lad den snurre endnu 10 min. Tag den op og tilsæt resten af bouillonen. Bring i kog og jævn skyen til sovs.
- Skær mørbraden i skiver og servér den med sovs, (brunede) kartofler og rødkål.