Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Hviletid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
1⁄2 l piskefløde
1⁄2 stang vanilje
3 spsk flormelis
6 blade husblas
Frugtsalat:
2 appelsiner (stykker)
3 bananer (stykker)
4 kiwier (gule og grønne)
- Læg husblasbladene i blød i koldt vand ca. 5 min. Tag dem op og lad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lille skål og smelt dem over vandbad.
- Pisk fløden til let skum med kornene af vaniljen. Drys flormelis i. Rør den lunkne husblas i flødeskummet i en stråle og hæld det i en randform. Sæt den i køleskabet ca. 2 timer, til den er stivnet.
- Løsn i kanten med en kniv, og dyp hurtigt formen i varmt vand. Vend den ud på et fad, og anret med frugtsalat af blandet frisk frugt skåret i små stykker.