Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min.
1 pakke fiskefars, 400 g
1/2 l fiskebouillon eller vand med salt
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 bdt persille
salt og peber
- Start med sovsen:
- Sauter finthakket skalotteløg, hvidløg og ingefær i en gryde med olivenolie og hæld tomaterne ved. Krydr med salt og peber og lad sovsen simre 15-20 min.
- Sæt bouillon eller vand over at koge og skru ned, så det holder sig lige under kogepunktet.
- Form farsen til boller med en ske og læg dem i den varme væske.
- Lad dem simre ca. 8 min. Tag bollerne op med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.
- Læg dem i dybe tallerkner med tomatsovs og drys med hakket persille.
- Server med kogte ris eller brød.