Fiberkiks
Sprøde, sunde og helt uimodståelige fiberkiks.
Ingredienser
30 stk
2 dl fiberkost
1 dl hørfrø, hele
1 dl sesamfrø
1 dl pinjekerner
2 tsk kanel
lidt salt
3 dl koldt vand
1 æg
½ dl rapsolie
150 g rugmel
Sådan gør du:
Alle kernerne blandes i en skål, og vandet hældes over. Lad det stå sådan i ½ – 1 times tid.
Rør sammenpisket æg, rapsolie og rugmel med i dejen.
Hæld dejen ud på 2– 3 bageplader og bred den ud til hele bagepladen. Dejen skal rulles helt tynd. Læg evt. et stykke bagepapir over og pres dejen ud med en kagerulle. Bages i ovnen, der er forvarmet til 180 grader varmluft i ca. 20 – 25 minutter. Bliver brødene tørre eller bløde kan du tørre dem i ovnen eller riste dem i en brødrister.
60 kcal pr stk
PRØV OGSÅ: Pekanbrød
FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank