SPONSORERET indhold
Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø
4
Ingredienser
200 g hvidkål
1 fennikel
1 appelsin eller blodgrape
1 håndfuld frisk koriander
3 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
1 knsp karry
salt og peber
1 lime, saften heraf
6 tørrede abrikoser i strimler
2 spsk nigellafrø, evt. tørristet
Sådan gør du
1/ Snit hvidkål og fennikel i tynde strimler. Skær appelsinen i både og derefter i mindre stykker på ca. 1 cm.
2/ Lav en salat af fennikel, kål og appelsin, og vend det med friske korianderblade.
3/ Rør olie, æbleeddike, karry, salt, peber og limesaft sammen. Vend marinaden i salaten.
4/ Snit abrikoserne i strimler, og drys dem og nigellafrø over salaten. Servér.
[185 kcal pr. person]
Tip: Spis f.eks.150-200 gram laks til denne salat.