Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 8 min.
Fryse-egnet
Dej:
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
2 tsk bagepulver
1 knsp salt
3 æg
150 g sukker
1 økologisk citron
2 dl kokosmel
Creme:
200 g flødeost naturel
3 spsk cremefraiche
3 spsk flormelis
1 økologisk citron
Pynt:
1 dl kokosmel (ristet gyldent på en tør pande)
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt.
- Pisk æggene luftige med en håndmikser og pisk sukkeret i.
- Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft.
- Vend mel og kokos i æggemassen og bred dejen ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen 5-8 min. Pas på, den ikke bliver for mørk.
- Vend straks kagen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, læg et viskestykke over kagen og lad den afkøle.
- Pisk flødeost sammen med cremefraiche, flormelis og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft.
- Træk bagepapiret af kagen og bred 2/3 af flødeostecremen ud på kagen. Rul den sammen til en roulade.
- Smør det sidste af cremen på rouladens overflade og drys med ristet kokosmel.