SPONSORERET indhold
Cupcakes til Halloween
Opskrift på lækre Halloweencupcakes med flot orange frosting på toppen. Se her, hvordan du bager cupcakes til Halloween
15 stk.
Ingredienser
Cupcakes med halloween-frosting
2 æg
175 g lyst rørsukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
75 g smeltet smør
1 dl fløde
vaniljesukker
Frosting:
250 g flormelis
75 g blødt smør
2 spsk. mælk
et par dråber mandelaroma rød og gul frugtfarve
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt. Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen sammen med smør og fløde.
- Hæld dejen i papirforme, og bag ca. 15 min. ved 175 grader.
- Frosting: Rør smør, flormelis og mandelaroma sammen, og tilsæt mælk. Pisk, indtil massen er glat. Tilsæt rød og gul frugtfarve – 1 dråbe ad gangen – indtil du har den ønskede farve. Sprøjt frosting på cupcakene i små toppe. Opbevares på køl, indtil de skal spises.