SPONSORERET indhold
Crepes suzette
Crepes suzette er en skøn fransk variant af pandekager med smag af frisk appelsin.
4 personer
Ingredienser
4 æg
4 dl mælk
150 g hvedemel
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
50 g smør
smør til bagning
Appelsinsauce:
20 g smør
2½ dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
1 dl sukker
75 g mandelflager
Pynt: reven usprøjtet appelsinskal
- Pisk æggene sammen, og rør mælken i. Rør hvedemel, salt og sukker i. Smelt smørret, og rør det i. Lad dejen trække 30 min. i køleskabet.
- Rør dejen igennem. Bag ca. 12 tynde pandekager.
- Kom smør, appelsinsaft, citronsaft og sukker i en pande, og kog det op. Dyp en pandekage i saucen, og fold den til en halvmåne, som igen foldes. Læg pandekagerne langs pandens kant, og fortsæt med resten af pandekagerne. Drys med panderistede mandelflager og appelsinskal.