SPONSORERET indhold
Citronmuffins med glasur
Muffins er evigt populære, ikke mindst fordi man kan have dem med i hånden, når man løber ud og leger videre. Citronmuffins med glasur er en dejlig frisk variant, som med garanti vil være et hit blandt alle med en sød tand.
Opskrift på 14 citronmuffins |
Total: 20 min
Ingredienser
Ingredienser til citronmuffins:
200 g blødt smør
200 g sukker
4 æg (helst stuetemperatur)
200 g mel revet skal af 1 citron
Saft af ½ citron
Glasur og pynt:
Saft af 2-3 tsk. citron
Sigtet flormelis
Sukkerpynt
Sådan laver du citronmuffins
1. Rør smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter citronsaft, mel og citronskal.
2. Rør hurtigt dejen sammen, fyld den i muffinsforme, og bag dem ved 180 gr. i 20-25 min.
3. Vil du have glasur, røres citronsaft og flormelis sammen til en meget tyk glasur. Kagerne pyntes med glasuren og evt. lidt sukkerpynt.
Velbekomme!