SPONSORERET indhold
Chokoladeskeer
Tryl varm mælk til varm chokolade, eller gør kaffen ekstra luksusagtig med en yndig chokoladeske eller to...
Ingredienser
Til 10 skeer
50 g chokolade (hvid, lys, mørk eller alle tre slags)
Pynt som for eksempel salt, stødt kanel, rålakridspulver, frysetørrede hindbær, appelsinskal
10 teskeer
Sådan laver du chokoladeskeer:
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp skeerne i chokoladen, og sørg for, at de er helt fyldte.Læg dem på et skærebræt beklædt med bagepapir, og pynt dem med dit favoritpynt. Stil dem på køl, indtil chokoladen er stivnet.
PRØV OGSÅ: Chokoladebarer med saltkaramel
TIP
Brug engangs- træskeer i stedet for metalskeer, pak dem fint ind i cellofan, og forær chokoladeskeerne som værtindegave.