SPONSORERET indhold
Lav en lækker Chokoladeballadekage
Af: Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat
Foto: Columbus Leth
10
Ingredienser
200 g mørk chokolade
200 g smør
250 g sukker
5 æg
1 spsk hvedemel.
Sådan laver du chokoladekagen:
Hak chokoladen groft. Smelt smørret stille og roligt i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade.
Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og tilsæt sukkeret.
Rør rundt til sukkeret er opløst. Køl lidt af. Pisk æggene let sammen og tilsæt dem lidt ad gangen i chokolade- smørblandingen. Vend til sidst melet i.
Forvarm ovnen til 180 grader ved varmluft. For formen med bagepapir, hæld balladen i formen, sæt den i ovnen og bag den i ca. 25 minutter. Kagen skal føles lidt ubagt, men den sætter sig. Afkøl kagen i formen.
Server med is og evt. frisk frugt.
PRØV OGSÅ: Honning-chokoladekage med med kirsebærmousse