Ceviche
Denne udgave af Ceviche er frisk og lækker, både med muslinger og hvid fisk.
Ingredienser
150 g hvidfisk
50 g kammuslinger
Dressing:
1 rød chili
1 rødløg
1 fed hvidløg
saft af 1 citron
saft af 1 limefrugt
Topping:
2 tomater
½ agurk
1 forårsløg
havsalt
peber
1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
Skær fisken i skiver på cirka 1 cm, og læg dem i et fad. Skær kammuslingerne i to, og bland med fisken. Snit chili, rødløg og hvidløg fint. Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.
Lad den marinere minimum to timer og helst natten over i køleskabet. Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakket koriander.
Fordel det over fisken, og servér.
PRØV OGSÅ: Bagt fisk med sprød topping, rygeostcreme og radiser
PRØV OGSÅ: Luksussalat med varmrøget laks
PRØV OGSÅ: Overdådig kålsalat med sorte ris og laks