Cashew-kylling & sprød salat
Den lækre, tørre nøddesmag klæder kyllingen, der er en vigtig proteinkilde i dit måltid.
Ingredienser
150 g båndpasta, fuldkorn
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk cashewnøddesmør eller peanutbutter
kokosolie eller olivenolie til stegning
2 fennikel
50 g rosenkål
50 g babyspinat
20 ananas-kirsebær (ca 1 bakke)
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
50 g kalamata oliven
40 g cashewnødder
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Marinér kyllingestykkerne i cashewnøddesmør, salt og peber i en halv times tid.
Steg kødstykkerne i kokosolie i ca 10 min.
Skær fennikel i ultra tynde skiver. Skær enden af rosenkålen, og pil bladene af.
Bland babyspinat, fennikel, rosenkålblade. Del ananaskirsebærrene, og vend dem i salaten sammen med oliven. Bland olie og eddike, og hæld det over salaten. Fordel salaten på 4 tallerkener.
Servér salaten toppet med stykker af cashewkylling og kogt båndpasta. Drys med cashewnødder.(450 kcal)
Få mere inspiration til sund slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/