Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
125 g grov bulgur
1 tsk fintrevet citronskal
½ tsk salt
2½ dl vand
2 stk. kyllingebryst
peber
evt. karry
½ spsk jomfruolivenolie
250 g frisk spinat
1 lille rødløg (fintsnittet)
100 g ribs (friske eller frosne)
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
1 tsk ahornsirup eller honning
salt og peber
- Bland bulgur, citronskal, salt og vand i en gryde. Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg i 15 min.
- Krydr kyllingekødet med salt og peber og evt. lidt karry. Steg dem på en (grill)pande smurt med olie 7-8 min. på hver side.
- Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og læg den i en stor skål. Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
- Vend rødløg og ribs i salaten og anret den på tallerkner med stegt kylling.