SPONSORERET indhold
Broccolisalat
En salat, der giver dig et godt skud C-vitamin fra broccoli, peberfrugt og ikke mindst jordbær.
Broccolisalat med jordbær til 2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
300 g broccoli
2 håndfulde persille
1 rød peberfrugt
150 g jordbær
75 g feta (16%)
2 æg (hårdkogte), delt i kvarte
100 g forkogte bønner (f.eks. butter beans)
Dressing:
2 spsk rapsolie
1 tsk dijonsennep
1 spsk. mælk
1 knsp paprika
1 knsp karry
salt og peber
saft og skal fra 1 citron (øko)
3-5 drb flydende sødemiddel.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:400 Kcal
Sådan laver du Broccolisalat med jordbær
- Pluk broccolien til små buketten, og hak stokken fint.
- Hæld kogende vand over og lad det trække ca. 3-5 min.
- Hak persillen fint og skær peberfrugten i tynde skiver.
- Del jordbærrene i halve.
- Bland salaten sammen.
- Knus feta over.
- Pynt med æg og bønner.
- Rør en dressing af rapsolie, sennep, mælk, krydderier, citronsaft og skal, og sødemiddel sammen til en dressing. Hæld det ud over salaten.
Prøv også: Svinkløvs fiskesuppe
Få mere inspiration til lækker mad på: http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/