Bønnepasta med spinat
Klassisk! Brug en god pasta, eller prøv denne skønne sojabønnepasta fra À la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.
Ingredienser
400 g spinat
4 fed hvidløg
200 g spagetti, gerne fra À la eco
salt
olivenolie
salt og peber
revet parmesan
Sådan laver du bønnepasta med spinat
Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange. Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt. Skær hvidløgene i tynde skiver. Kog pastaen i kogende, saltet vand, til den er al dente. Rist hvidløg i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten på panden, og lad den akkurat falde sammen. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.
TIP
Hvis du vil have en cremet version, kan du give den lidt ricotta.