Blommetrifli
SPONSORERET indhold

Blommetrifli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug bare pulver til cremen, så behøver du ikke tænke på æg eller salmonella, og smagen er o.k.

Foto: Mikkel Adsbøl
11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

Blommetrifli 

4 personer


½ port. ovnkogte blommer (se opskrift her)
4-8 savoyardi (ladyfingers)

Creme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
vaniljesukker

  1. Rør cremen sammen ved at piske æggeblommerne hvide og luftige med 3 spsk. sukker.
  2. Bland dem med 2½ dl piskefløde, der er pisket til skum, og krydr med vaniljesukker.
  3. Anret kager, blommer, lidt saft og al cremen i portionsglas og server straks.