SPONSORERET indhold
Sådan laver du bechamelsauce
Det er ikke spor svært selv at lave bechamelsauce - her får du opskriften på den helt klassiske hjemmelavede bechamelsauce.
Bescamelsauce til 4 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
25 smør
3 spsk. mel
5 dl sødmælk
En håndfuld revet ost
½ tsk. stødt eller fintrevet
muskatnød
Salt, peber
Sådan laver du bechamelsuace
1. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og lad det bruse af.
2. Tilsæt mel, og rør grundigt. Pisk mælken i lidt efter lidt, så der dannes en tyk sauce uden klumper.
3. Tilsæt nu resten af ingredienserne, lad det simre, til osten er smeltet, og smag til.
SE OGSÅ: Brug becamelsaucen til en skøn vegetarisk lasagne. Få opskriften på lasagne med svampe og spinat her
Det kan du bruge bechamelsauce til:
Bechamelsauce kan bruges til masser af lækre retter - prøv f.eks en af disse lækre opskrifter:
Auberginelasagne med tomat og mozzarella
Musaka med aubergine og oksekød