Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 portion grundopskrift (evt. med 50% grahamsmel): Grundopskrift til muffins
1-2 bananer
75 g mørk chokolade
Pynt:
evt. smeltet chokolade
- Tilbered en grunddej med små stykker banan.
- Tilsæt grofthakket chokolade og fordel dejen i 12-18 muffinsforme. Bag som beskrevet i grundopskriften.
- Pynt evt. de afkølede muffins med smeltet chokolade.
- Vend dejen sammen med let hånd – den skal være tyk og lidt klumpet.
- Fordel dejen i 12-18 muffinsforme. skru ned til 180 grader og lad dem bage 25-30 min.
- Tjek med en tandstikker om de er gennembagt, vend dem ud af formene og stil dem til afkøling på en rist.
- Drys evt. flormelis over kagerne til sidst.