SPONSORERET indhold
Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød
Servér som en let forret eller frokostret.
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
200 g ricottaost
30 g parmesan, revet
½ usprøjet citron, skal og saft heraf
50 g spinat, grofthakket
salt
sort peber
4 skiver brød
16 asparges, kogte
20 g rucolasalat
4 spsk sød chilisauce
Sådan laver du bagt ricotta
Rør ricottaosten med parmesan, fintrevet citronskal og -saft og spinat. Smag til med salt og peber. Fordel osten på skiver brød og bag det i ovnen ved 200 grader til det er gyldent og sprødt. Anret de varme brød med kogte asparges, rucola og sød chilisauce.
TIP Spis et stykke kylling, fisk eller skinke til og du har en hovedret.
Prøv også søde kartofler med bønnesalsa