Avocadosalat med granatæble og grillet castello
En salat med både friskhed og en dejlig cremet smag.
Ingredienser
150 g castello white (kan erstattes med castello light)
1 avocado
citronsaft
1 stort granatæble eller to små
150 g cherrytomat
1-2 bundter frisk brøndkarse eller 1 pakke ruccola
saften fra 2 limefrugter
2 spsk sesamolie eller olivenolie
salt og peber
Næringsindhold
-
Energi pr. person:250 Kcal
Sådan laver du avocadosalat
Tænd ovnen på 200 grader.
Del osten i 8 stykker. Læg dem på et stykke bagepapir og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen 10 min lige før de skal serveres.
Fjern stenen fra avocadoen og skrap den ud af skallen. Skær hver halvdel i 4 skiver. Hæld evt. citronsaft over, så den ikke bliver brun.
Del granatæblet og bank kernerne ud med en grydeske. Del tomaterne i kvarte.
Anret forretten ved at fordele brøndkarse, granatæblekerner, tomat og avocado på fire tallerkener. Kom rapsolie og limesaft over de fire anretninger. Læg til sidst 2 stykker grillet ost på hver tallerken.
250 kcal pr person med fuldfed castello / 200 kcal pr person med castello light.
Se også opskrift på Cocktail med hyldeblomst og lime.
Tip
Erstat evt. osten med en gederulle. Hvis du synes der skal brød til retten, kan du servere en skive Finn Crisp rugknækbrød til. De indeholder kun 8 kcal pr. stk.
Se også opskrift på