SPONSORERET indhold
Avocadomad med rødbede
Superenkel og mættende mad, som kan nydes til både morgenmad, mellemmåltid og dessert.
2 avocadomadder |
Total: 10 min
Ingredienser
2 avocadomadder:
1 aflang rødbede
lidt citronsaft
2 avocadoer
200 g hytteost
salt og peber
2-3 forårsløg, hakkede
Sådan laver du avocado-madder:
1. Skræl rødbeden, og skær den i aflange skiver på ca. ½ cm. Vend dem med lidt citronsaft.
SE MERE: Dette lille trick kan hjælpe dig til at vælge den perfekte avocado
2. Anret rødbedeskiverne med skiver af avocado, dryp med lidt mere citron, top med hytteost, salt, peber og forårsløg, og server straks med kniv og gaffel.
PRØV OGSÅ: Cashew-kakao
TIP
Skift rødbeden ud med skiver af kålrabi, squash, kål eller kinaradise.