SPONSORERET indhold
Asparges og fennikel-salat med sauce vinaigrette
En dejlig, let frokostsalat
4
Ingredienser
600 g grønne asparges
1 salathoved – eller 1 bakke spæde salatblade
2 fennikel-knolde
Sauce vinaigrette
6 æg
1,5 dl god olivenolie
1 citron, saften herfra
Toppene fra fenniklerne eller 1 bundt kørvel, grofthakket
1 rødløg, finthakket
salt og peber
Sådan gør du:
Begynd med vinaigretten. Kom æggene i en gryde med vand, bring vandet i kog og tag æggene af, efter de har kogt i 6 minutter. Pil og hak dem. Bland alle ingredienser til vinaigretten og smag til med salt og peber.
Skær asparges og fennikel i helt tynde strimler på en mandolin eller med din skarpeste kniv. Anret smukt sammen med salaten på et stort fad, og dryp vinaigretten ud over.
PRØV OGSÅ: Frittata med asparges, røgetlaks og krydret yoghurt