Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: ca. 20 min.
500 g tynde skiver oksetyndsteg
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
250 g skalotteløg
3 spsk. sojasovs
2 dl grøntsagsbouillon
½ kinakål
3-4 gulerødder
Drys:
brøndkarse
Tilbehør:
ris
- Varm en tykbundet gryde op, og hæld olie i. Brun tynde skiver oksekød på begge sider. Tag kødet op.
- Steg hvidløg og snittet skalotteløg i olien. Hæld sojasovs og grøntsagsbouillon ved sammen med stykker af kinakål og gulerødder. Lad retten småkoge ca. 5 min. Kom kødet tilbage i gryden, og varm kort igennem. Smag retten til med sojasovs.
- Drys med brøndkarse. Servér retten rygende varm med ris.