SPONSORERET indhold
Ærtesalat med blid gedeost
Servér salaten med ristet rugbrød, eller spis den til helstegt kylling, stegt fisk eller til en plukket, røget makrel.
2-4
Ingredienser
Dressing:
¼ dl citronsaft
1 spsk flydende honning
3 spsk olivenolie
salt
Salat:
1 bundt forårsløg
3 dl bælgede ærter
3 håndfulde ærteskud
Topping:
100 g blød gedeost
Sådan gør du
Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen, og smag dressingen til med salt. Snit forårsløgene i tynde skiver. Vend forårsløg, ærter og ærteskud med dressingen lige inden servering.
Anret det hele på et fad, og top med gedeost og et par dryp honning.
Servér straks.
TIP! Er du slet ikke til gedeost, kan du bruge en blid, blød fetaost.
PRØV OGSÅ: Sæsonens ultimative spise: 5 lækre retter med asparges