Ingredienser
Arbejdstid:
45 min.
Bagetid:
12 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 40 stk.)
125 g smør
75 g sukker
75 g farin
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1 spsk appelsinskal
1 spsk orangelikør (kan udelades)
100 g mel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt muskat
1 knsp salt
100 g mørk chokolade
100 g havregryn
- Pisk smør, sukker og farin cremet og pisk æg, vanilje, fintrevet appelsinskal og orangelikør i.
- Bland mel, kakao, bagepulver og krydderier sammen og rør det i dejen. Tilsæt grofthakket chokolade og havregryn.
- Tril dejen til kugler på størrelse med en valnød og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
- Bag kagerne ved 180 grader i 10-12 min.
- Flyt dem over på en rist og lad dem afkøle. Opbevar i en kagedåse.