Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Pandekagerne er fryse-egnede
Ingredienser:
100 g hvedemel
2 tsk sukker
2 tsk bagepulver
et lille drys salt
1½ dl mælk
25 g smør (smeltet)
1 æg
smør til bagning
Fyld:
125 g blåbær
Tilbehør:
flydende mørk sirup og frisk frugt, f.eks. banan og æble
- Bland mel med sukker, bagepulver og salt. Rør mælk og smeltet smør i. Rør æg sammen i en skål og rør melblandingen i med et piskeris lidt efter lidt.
- Kom en klat smør på en varm pande og sæt 2 spsk dej på panden. Der er plads til 2-3 små pandekager på en almindelig pande.
- Drys hver pandekage med blåbær, før den vendes. Steg på den anden side, til pandekagerne er gyldne og faste.
- Serveres lune med sirup og frisk frugt. Nyd pandekagerne til kaffe eller te.