SPONSORERET indhold
Rødbedesalat med sprød salat og mormordressing
En frisk og skøn salat som smager godt til lam eller kylling. Du kan også vælge at peppe din dressing op med lidt wasabi-paste. Det smager supergodt til rødbeder og lam.
4-6 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
1-2 rødbeder
2 små hjertesalat
1 skalotteløg
3-4 spsk eddike, f.eks. balsamico
3 spsk olivenolie
½ bakke rucola
2-3 spsk kapers
1 dl mandler
Dressing:
1½ dl cremefraiche 18%
1½ tsk dijonsennep
½ tsk sukker
salt og peber
Sådan laver du rødbedesalat:
- Skræl rødbederne, og skær dem i tynde strimler, for eksempel på en mandolin. Skyl og skær hjertesalat i strimler på langs.
- Pil og skær skalotteløg i små tern. Bland rødbedestrimler med eddike, for eksempel balsamico, salt, peber og olivenolie.
- Vend rødbeder sammen med hjertesalat, skalotteløg og rucola, og anret det på et fad, og drys med kapers.
- Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en tør pande.
- DRESSING: Rør cremefraiche med dijonsennep, sukker, salat og peber. Kom dressingen hen over salaten, og drys med hakkede ristede mandler.
- Server rødbedesalat f.eks. til lammebov eller grillede lammekoteletter.