Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
1 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg (finthakket)
400 g kartofler (skrællede og i tern)
2 dl vand
1 pakke frossen hel spinat (optøet)
4-5 æg
½ dl fløde
salt og peber
Tilbehør:
brød
evt. en god chutney
- Steg løgene bløde i en gryde med olie. Vend hvidløg og kartofler i og krydr med salt og peber. Tilsæt vand og lad det simre, til kartoflerne er næsten møre – ca. 10 min. Hæld væsken fra og vend spinaten i.
- Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og vend kartoffel/ spinatblandingen i. Smelt smør på en pande og hæld æggemassen på.
- Steg æggekagen, til den er gennemvarm og gylden – ca. 15 min. Vend den evt. ved hjælp af et grydelåg, så den får skorpe på begge sider, eller sæt panden i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
- Server med groft brød.