Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
1 løg (finthakket)
½ spsk olie (eller smør)
1 peberfrugt (tern)
250 g kartofler (kogte)
150 g spinat (eller ærter, friske eller frosne)
4 æg
2 dl mælk
3 spsk mel
salt og peber
Pynt:
2 tomater og klippet purløg
Tilbehør:
Brød
- Steg løgene bløde og blanke på en pande med olie eller smør.
- Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring i 5 min.
- Tilsæt kartofler og varm det igennem.
- Pisk æg, mælk og mel godt sammen og krydr med salt og peber. Vend spinat eller ærter i grønsagerne og hæld æggemassen på panden.
- Bag æggekagen ved middelvarme i ca. 15 min.
- Pynt med tomater og purløg og servér med brød.